top of page

OVER JANTIEN

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden naar wie ik ben, ik vertel je graag wat meer over mezelf. Ik ben Jantine de Hoop, het gezicht achter Van Jantien.

 

Als kind tekende ik al graag en toen ik op school leerde schrijven wilde ik dat zo mooi mogelijk doen. Daar begon mijn interesse voor vormgeving en het heeft me niet meer losgelaten. Na voornamelijk bètavakken op het voortgezet onderwijs werd het voor mij duidelijk dat ik juist van vormgeving mijn beroep wilde maken om mijn creativiteit te kunnen delen.

In 2012 ben ik afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en meteen als grafisch vormgever aan de slag gegaan bij een ontwerpstudio. Na 10 jaar ervaring kan ik zeggen dat ik aan uiteenlopende opdrachten heb gewerkt, van agenda's tot schoolboeken, van logo's tot brochures en magazines in allerlei vormen en maten. In de tussentijd ben ik onder de naam Van Jantien kaartjes gaan ontwerpen, wat inmiddels is uitgegroeid tot mijn eigen bedrijf.

Mockup serie bij elkaar quote.jpg

Met JANTIEN

Mijn webshop staat boordevol kaartjes om het leven te vieren of de ander te bemoedigen. Ook werk ik voor opdrachtgevers. Voor klanten, zoals jij. Spreekt mijn stijl je aan? Dan hoor ik graag van jou!

Wil je Van Jantien kaartjes verkopen in jouw winkel? Ik kom graag met je in contact! 

bottom of page